MOL csapat Kosárlabda Blog

A legnagyobb sztárok is ott lesznek a Szolnoki Olaj családi napján

2012.08.23. 16:00 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

szolnok_tabor.jpgAugusztus 25-én szombaton hagyományteremtő szándékkal rendezik meg az I. Olaj Családi- és sportnapot a Tiszaligetben, ahol a szimpatizánsok találkozhatnak a Szolnoki Olaj KK keretének régi és új játékosaival, és vezetőivel, sőt szurkolói ankétra is sor kerül.

A rendezvényen lesz streetball, kispályás foci valamint lábtenisz bajnokság, de a családdal érkezők is találhatnak maguknak elfoglaltságot.

A bajnokság idején a lelátón, az uborkaszezonban pedig a pálya szélén tesznek ki magukért a piros-fekete drukkerek. Régi álmukat váltották valóra, megszervezték az első családi- és sportnapot. A rendezvényen lesz kispályás foci, streetball valamint lábtenisz is, amire az egyesület várja a jelentkezőket.

„Vannak már jelentkezők, streetballra illetve kispályás focira is, szerencsére most már mindennap jön két-három új csapat, de továbbra is várjuk a jelentkezőket” - mondta Barcsik Tamás a szurkolói egyesület elnöke a Szolnok tv-nek

Annak érdekében, hogy minél többen legyenek az egyesület úgy döntött, nem szed nevezési díjat. Aki családdal érkezik az is találhat magának programot. Például reggel nyolc órától megnézheti az Olaj nyílt edzését, nevezhet a dobóversenybe vagy éppen ping-pongozhat, a gyermekeket pedig játszóház várja.

Eközben a csapat a válogatottakat leszámítva teljes kerettel készül a szezonra, melyben négy fronton is érdekelt lesz a bajnoki címvédő. Ennek érdekében alaposan megerősödött kerettel várhatja a következő idényt. A nyáron ugyanis a csapathoz került Simon Balázs az Albacomptól és az „ős-körmendi” Németh István.

Utóbbi elmondta, abban, hogy Szolnokra szerződött, hatalmas szerepük van a Marciknak, azaz két jó barátjának Fodor Mártonnak és Báder Mártonnak. Noha csak egy évre írt alá, bízik benne jelentős sikereket tud elérni új csapatával a hazai mezőnyön kívül az Adria Ligában és az EuroChallenge-ben is.

Ugyanez a célja a csapat új irányítójának a 32 esztendős Simonnak is, aki ezt megelőzően öt évig volt a nagy rivális Albacomp irányítója. A beilleszkedéssel neki se volt gondja, hiszen jelenlegi csapattársai közül, volt akivel már korábban együtt játszott, míg másokat már jól ismer ellenfélként.

Ugyanakkor tisztában van vele, teljesen új sorozat lesz számukra az Adria Liga, és az EuroChallenge-ben is, hiszen számukra is új, ismeretlen csapatok várnak rájuk. Éppen ezért a nemzetközi porondon még korai a célkitűzésről beszélni. Azt azonban elismeri, a magyar bajnokságban valóban kicsit a mezőny fölé nőttek játékerőben, így nem is lehet más céljuk, mint a bajnoki cím megszerzése.

I. Olaj Családi- és sportnap programja:

8.00–10.00: Nyílt Olaj edzés

9.00: Kispályás foci (5+1 fős csapatok)

9.15: Streetball (3 korosztály: 7-12 év; 13-17 év; 18+)

9.30: Lábtenisz

10.30: Szurkolói ankét, utána kötetlen beszélgetés

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-kosarlabda.blog.hu/api/trackback/id/tr674726983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása